mandag 11. juni 2012

Røstøya- Ørlandet

Det går oppover, men det krever sannelig pågangsmot. Hvis man kikker på kartet ser man hvor enorm stor trondheimsfjorden er.
Høydeforskjellen mellom flo og fjære er 1.5m, det betyr at alt vannet i den høyden skal ut på ca 6 timer, og tilsvarende inn igjen.  Alt dette vannet skal inn ved ørlandet, og gjennom trondheimsleia mellom Hitra og fastlandet. Dette klarte ikke vi skjønne idag, så da blir det motstrømspadling hele dagen.
Ting begynner å gå istykker om dagen også. Gimle4 teltet knakk ei hylse for 2 gang, og jeg har ikke igjen flere. Kjapp telefon til Tore i Moelv løser dette etterhvert, men vi må bruke reserveteltet til Pål, Storsylen2, men dette blir mye mindre. Multifuelbrenneren begynte også å lekke bensin, etter litt mekking fant vi ut at det var pumpa som var løsnet, denne ble limt. Men det værste var at roret/wire på pedaler til båten til Pål falt av igjen. Wire'en begynner å bli frynsete. Vi har riktignok reserve, men jeg tror det er en dags jobb å få dette iorden.
Ellers går det bra, godt å være ferdig med trondheimsfjorden. Vi er sågodt som tomme for mat, Pål ymtet om at vi hadde litt lite mat til noen lokale her, og plutselig dukket det opp grillpølser og betasuppe. Utrolig mye strålende folk rundt omkring. Tusen takk. Nå legger vi oss, slitne..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar