søndag 24. juni 2012

Bryllup- påen igjen...

Da begynner vi å komme igang igjen. Emil klarte å si de riktige tingene, og vant jackpot i den vakre Asta. Artig å være i bryllup, rimlig lenge siden sist. Lykke til, ønsker dere alt godt for fremtiden.

Ellers er det litt forandringer i planene. Sitter nå på toget opp til Trondheim, så blir det buss til Namsos, og hurtigbåt til Rørvik. Alt for å komm frem til Rørvik slik at jeg rekker matbutikker. Desverre er det slik at Pål ikke blir med videre. Dette kommer ikke som noen overraskelse, det er noe vi har snakket om siden Ålesund. Pål synes det er litt vanskelig å være borte fra barna.Emma og Even så lenge, det skjønner jeg selvsagt.

Dette betyr at jeg fortsetter alene videre. Det er ikke noen stor sak, men det må justeres litt med hva jeg har med. Har lånt teltet som Pål hadde med, da dette er mer egnet å være alene i. Dessuten har jeg kvittet meg med noe gryter og panne slik at jeg får litt mer plass ledig i kajakken. Jeg har padlet mellom Rørvik og Ørnes alene før, slik at dette ikke blir første gangen jeg padler her.

Det blir egentlig litt spennende å begynne alene. Dette betyr at de avgjørelsene jeg tar ikke blir noe diskusjon om. Ulempen er at man ikke har noen å diskutere med, og få en vurdering om man tenker riktig. Man må ganske riktig vurdere om dette er riktig avgjørelse, og ta følgene av dette.

Vel, nå skal jeg prøve å sove på toget, fryktelig mye prating til å være midt på natta...

5 kommentarer:

 1. Fint å se at du er i gang igjen Morten, kjenner jeg deg rett så nyter du turen alene også. Fint å følge med på turen, og det må jo være en stor opplevelse å se Norge fra kajakk. Ha en fortsatt fin tur.

  SvarSlett
 2. Lykke til videre på turen, onkel. Jeg følger med!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hyggelig å høre, Emil. Takk selv for et svært hyggelig bryllup. Det var stas :-)

   Slett
 3. Hei igjen Morten!
  Hvor lang tid bruker du opp til Lofoten tror du? Om det passer med timeplan hadde jeg tenkt å spørre om jeg kunne følge deg noen dager der.. Hasse

  SvarSlett