søndag 15. juli 2012

Siste stopp Bodø

Da har jeg bestemt meg, jeg gir meg i Bodø. Det er forsåvidt flere årsaker til dette,men hovedgrunnen er at jeg ikke føler meg motivert til å drive å padle videre. Egentlig litt rart, men etter 10 uker og 1900 km har jeg sikkert fått nok. Jeg ønsker ikke å dra strikken for langt slik at jeg blir lei padling eller turliv, for det er jeg absolutt ikke. Men jeg er lei av motvind og å fryse. Tror aldri jeg har frosset så mye som jeg har gjort på denne turen, og det er vanskelig å gå på nye uker og vite at det blir mye motvind og frysing hver eneste dag....er ganske enkelt lei..

Idag har jeg padlet kajakken bort på hurtigrute-kaia i Bodø, fikk hjelp av noen turister til å ta opp båten på kaia, det hadde jeg ikke tjans til å klare alene.

Båten går sørover i natt kl 01.30, tar den nedover til Trondheim, der kommer far og henter meg.

PS   Den eneste ledige lugaren på Hurtigruta kostet 12 000.-, så det blir nok villcamping på hurtigruta også :-)


2 kommentarer:

  1. Godt jobba Morten, og god tur hjem. Ikke minst har du vært superflink til og holde oss orientert via bloggen din og jeg vet vi er mange som har fulgt med hele tiden. Skal bli fint å ha deg på jobb igjen etterhvert.

    Wenche

    SvarSlett
  2. Velkommen hjem Morten - blir hyggelig å se deg igjen. Skjønner godt at det er vanskelig å holde motivasjonen oppe på en så tøff tur alene. Kulde og motvind er jo noe dritt. Du får glede deg over at du er en sosial type og ikke en einstøing :))

    SvarSlett