mandag 2. juli 2012

Husøy- Lurøy

Jaaaa, endelig vettug vind. Hadde en tidlig start fra Havnomaden, var i båten litt før åtte. Det plasket ned, og var ganske trøstesløst. Tok sikte på Vardøya, siden dette er Herøys høyeste topp, og det haddevært gøy å tatt den bare for å irritere Jan Erik og Halvard. Da jeg passerte, regnet det like jevnt, så jeg drømmet hele prosjektet. Men, det begynte å blåse fra sørvest, perfekt medvind.

Det viste seg å bli den perfekte dagen. Jeg så flere Lundefugler, fire havørner og en Havoter. Pluss alt det vanlige. Det blåste for mye til å ha pause, men hva gjør det så lenge det er i den riktige retningen!

Det gikk ihvertfall unna, siden jeg ikke gadd å ha pause, var det bare å padle på. Passerte Tomma i god fart, og tok sikte på Midtøya ved Lurøy. Her viste kartet på gpsen seg å ha en feil, var angitt at det var passaje inn i sundet, det stemte ikke. Utrolig irriterende å måtte snu og padle tilbake, men sånn skjer.

Fant en plass like ved tettbebyggelsen på Lurøy. Føler meg ganske kjørt, 72 km på en dag merkes, selv med medvind.


2 kommentarer:

  1. En bra økt det Morten, måtte medvinden være med deg!

    SvarSlett
  2. Det var litt av en etappe! Hjelper å lade opp på Havnomaden. Vi var der for et par år siden - flott sted. Hilsen Jon Erik

    (p.s. hvis du lurer på hvorfor det er lite kommentarer på den flotte bloggen din har det nok noe med at man må etablere en id de færreste har for å unne skrive en hyggelig hilsen)

    SvarSlett