onsdag 11. juli 2012

Hviledager i Henningsvær

Nordavinden bløser like besatt, så på mandag tok jeg hurtigbåten til Bodø og derfra til Svolvær. Ble lei av å vente på været i Støtt, greit å få gjort noe annet. Dessuten var planen å få hentet noen teltstenger på Posten. Da jeg kom dit viste det seg at der var det ikke noen pakke til meg. Etter litt hektisk telefonbruk skulle det bli ordnet sånn at jeg kan plukke opp dette på fredagen påvei tilbake til Støtt.

Hadde avtalt med Linda og Morten å møtes i Henningsvær. Jens og Solgunn var også på ivei, så det blir en gjeng iår også. Avtalte  også med ei venninne med Linda å møtes på hurtigbåten. Når det kom til stykket var ikke Linda helt stødig på forskjellen på hurtigbåt og hurtigruten. Så Anita og lette etter hverandre på hver vår  båt. Men det ordnet seg til slutt, vi kom frem samtidig :-)

Tirsdagen ble det klatring, fikk lurt Jens til å gå Månedans, mens Solgunn og jeg kommer etter. Viste seg å være vanskelig, Jens måtte jobbe seg opp på siste taulengde, mens vi andre måtte bruke alt som finnes av tjuvtriks for å komme oss opp.

Dagen idag har jeg tatt det helt rolig. Anita, Kira (hunden til Morten) og jeg gikk inn til Henningsvær. Deilig å være skikkelig turist, kaker, kaffe ig en bedre lunsj på Klatrecafe'en i Henningsvær. Kira var klar for å spise opp noen andre hunder, men vi klarte å redde di. Kira er nemlig en malamutt som blir grinete på andre tisper.

Hvalgryta putrer nå, folket begynner å bli sultne så får bli ferdig med skrivingen. Blir nok noe klatring i morgen, så drar vi tidlig til Bodø på fredag.


3 kommentarer:

 1. Takk for fine dager i Lofoten - god tur videre!

  SvarSlett
 2. Takk for laget, det var skikkelig trivelig å være en liten gjeng noen dager. Håper du fikk nye fine solide teltstenger i Bodø by. :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det var supertrivelig å treffes, teltstenger var til og med riktig...

   Deilig å få noen dager i Lofoten sammen med gode venner, derr er helt fantastiske :-)

   Slett