onsdag 23. mai 2012

Stord lufthavn- Horgo og Horgo - Bergen nord

Endelig bra vær :-) I går padlet vi fra Stord og nordover. Hadde en flott teltplass på Stord, fant en platting helt nede ved vannet, og det var ingen hytter i nærheten, så vi tok sjansen. I alle tilfeller hadde vi aldri hatt så plan teltplass før.
Vi padlet over til Horgo,.dette er en øy ytterst i havgapet. Utrolig flott å være et sånt sted med vindstille og skyfri himmel.
Idag var vi ganske trege, det var så deilig å bare nyte været, og ha en lang frokost. Vi kom oss i båtene ved elvetiden, og prøvde.å holde et visst tempo. Når vi nærmet oss Bergen, begynte det å bli fryktelig mye båttrafikk. Det hele toppet seg da vi passerte Askøybrua. Vi var skviset inn mot klippeveggen, da 2 hurtigbåter, 1 supplybåt, 2 cruiseskip, Statsråd Lehmkul og et uttall av småbåter skulle passere hverandre på en gang. Vi fant ut at Eksamen i bølger vi hadde fra Egersund var god å ha. Nå har vi slått leir rett nord for Bergen. Fant ei øy det er plass til et telt. De siste av Ingunns fantastiske Brownie ble fortært idag, nå har vi kun litt igjen av Lisbeths energibombe av en kake, populært kalt gullbarren :-)Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar