søndag 6. mai 2012

Nesten Kristiansand

Etter en god natts søvn satt vi klare i båtene kl 10. Desverre ble det mye motvind idag. Dette gjør at vi sniker oss langs land, og fra øy til øy. Framdriften blir ikke så mye å skryte av da. Heldigvis startet vi dagen i Blindleia, slik at vi hadde mye beskyttelse til å begynne med. Etter hvert ble det mer ubeskyttet, og det toppet seg litt på vei inn i Kvåsefjorden, inn mot Kristiansand. Det var noen øyeblikk fa vi lurte på om vi ble blåst bakover... Det gikk i alle tilfeller bra, nå et vi på Ulvøyå, ser ann været i morgen om vi kommer oss over til Ny-hellesund :-)

5 kommentarer:

 1. Må da ha vært grei fremdrift uansett den første uka :) God tur videre!

  SvarSlett
 2. Spennede å følge med dere på turen, og sannelig har dere en lang strekning bak dere allerede. God tur videre og tvi, tvi for medvind og bedre vær.

  SvarSlett
  Svar
  1. Jepp, vi håper på bedre vær. Nå er vi på Dvergøya, og venter på været. Klarer ikke å komme over Kristiansand-fjorden før bølge- retningen snur noe....et deilig enkelt.liv. Hils alle på jobben:-)

   Slett
 3. Hei Moten.
  Dette høres ut som en veldig fin tur, skjønner at dere koser dere på en slik tur. Gleder oss til dere kommer til Trøndelag :) god tur videre.

  SvarSlett
 4. Blir trivelig å komme til Barteland, synd det er så langt dit, vi ses forhåpentligvis, Sissel :-)

  SvarSlett