søndag 20. mai 2012

Kopervik- Bømlo syd

Endelig, solen virker på vestlandet også. Vi hadde en passe dårlig teltplass på en øde øy litt syd for Kopervik, så det var godt å komme avgårde. Vi kom oss opp til Haugesund til lunsj, så da ble det både mat og litt handling.
Etter Haugesund er det langt stykke av kysten som blir kalt Sletta, dette er beryktet fordi noskehavet står rett inn, og høye klippevegger som gjør det vanskelig å komme iland. Vi hadde flaks, dagens føre var nok det beste som har vært de siste 14 dagene. Flott vær, og bare noe småtteri av bølger. Herlig med litt godt vær. Vi krysset over Bømlafjorden over til Bømlahavn. Da er vi ferdig med.det værste på lang tid. Teltet ble slått opp på foreløpig værste plass til nå, men det er ikke lett å være kresen, når man begynner å bli sliten. Vi satt i båtene kl10, 20.15 hadde vi funnet teltplass, lange arbeidsdager i ferien også :-)


2 kommentarer:

  1. Makan, dere er da snart i Bergen! Og det er enda lenge til juni! Det ser ut som været er mer trivelig noen dager fremover nå, det har dere nok fortjent.

    Kos dere videre, og la de skrøpelige kroppene deres få tid til å hente seg inn igjen - det er et stykke igjen!

    ::linda::

    SvarSlett
  2. Ja, dette går jo unna! Nesten i Haugesund og jeg håper dere får en fin tur med bra vær framover. Husk at dere trenger kvile også. Stå på, og hold ut, men husk: Det er FRYKTELIG langt til Finnmark.

    SvarSlett