søndag 27. mai 2012

Råkeneset- Askvoll

Våknet opp til nok en strålende dag, dette kan lett bli en vane. Vi hadde ikke igjen noe brød, så Pål måtte stålsette seg til nok en posjon med havregrøt, men denne gangen spiste han opp alt :-)
Det var en gjeng fra Ntnu på hytta, inkludert 2 strålende unger, Emma og Elias. De er som unger flest, alt i flæra er kjempespennende. Etter et par heldige kast med stanga hadde vi 2 pene makreller som gikk rett i panna. Unga spiste opp hver sin file, det var lovende for fremtiden :-)
Vi kom oss i i båtene etter hvert, men noe treg avreise, alltid trivelig med godt selskap.
Nå skal Sognefjorden krysses, det gikk veldig greit i godt vær. Vi hadde snakket om Florø idag, men fant ut at det ble alt for drøyt. Askvoll var et mer fornuftig mål, og etter noen timers padling kom vi oss fram uten problemer. Pål hadde hørt at det var en gourmet- resturant her, det var ikke der vi havnet. Mat ble det i alle tilfeller, og etter å sjekket det lokale hotellet, ble det telt på oss. Nå virker det som godværet er slutt for denne gang, nordvinden kommer i alt for mye mengder, blir nok en slitsom dag i morgen.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar