søndag 27. mai 2012

Litlelindås-Råkeneset

Etter en hviledag på Litlelindås var det på tide å komme på jobb i kajakken igjen. Vi hadde det utrolig hyggelig hos Hilde, Rikke, Børre og Roald på sommerhuset deres. Tusen takk :-)
Været holdt seg like bra, og tørrdrakten er foreløpig pakket ned. Det største problemet er egentlig å unngå å bli svidd av solen, det går i faktor 50, men vi blir fortsatt ganske så varme om kvelden.
Dagens plan var å komme seg over til Råkeneset, dette er en DNT-hytte som ganske nylig ble satt i drift. Dette var opprinnelig en husmannsplass som er godt bevart, og hele området er fredet.
Turen dit gikk ganske greit, men denne dagen gikk det motstrøms hele dagen, helt håpløst å beregne tidevannsstrømmer når man passerer mange fjorder, sikkert like greit å ta det som det kommer.
Da vi kom fram til hytta, viste det seg at vi ikke akurat var de første. Hytta er liten, og det var 7 stykker før oss. Vi tenkte litt på å ligge under åpen himmel, men det var det for mye knott til. Da fikk vi finstua istedet, det var helt strålende. Fikk igrunnen sovne lett også, det ble 46 km i motstrøm, det kjennes, hviledag eller ikke....


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar